Monday, January 11, 2010

WHAT IS GOING ON?!

Hey Guys and Gals!

I havent posted in the last few days because I cant get pictures to load with my post.. Is anyone else having this problem? Does anyone Have and answer to fix it?
Its worked fine until 2 days ago... But until I get it working IDK what I cand do!

-Mick-

7 comments:

Missouri Michael said...

I haven't had any problems, but doing a search for "photo upload problems" in the blogger help section reveals that many people have had issues uploading in the past. You might go to your dashboard, click on the "Help" button at the upper right side of the screen, and do some searching. There were some suggestions to try to remedy the problem. Good luck!

Midcenturymadam said...

I started having problems loading and viewing pictures when using Mozilla Firefox so I switched to Google Chrome. It's a pain though because although the pictures load fine I can't edit as easily. I am getting very frustrated because I don't know if it's my computer or the search engine. Good luck. Let me know if you find something that works better.

Mick said...

How do you switch to Foxfire? I have pulled my hair out trying to find where to switch... UGH haha today ahs not been my day! thanks guys!

Missouri Michael said...

I use both Firefox and IE 8 to do my blogging (depends on if I'm sitting at the desktop (Firefox) or sitting on the couch with my laptop (IE 8), and I haven't had any issues. Blogger recommends IE and Firefox for best results. If you're wanting to install Firefox, go to this website and download it:

www.getfirefox.com

Good luck!

Midcenturymadam said...

My son does all that stuff. I'm clueless. Want me to send him over to fix your problem? No sweat, I'll fire up the lear jet. He'll be right there. No martinis for him, he's only 17.

Missouri Michael said...

Any luck getting it fixed?

Mick said...

Sadly no... ugh this SUCKS haha... im gonnatry to get it worked out tonight!